<<

Esports | | Actualitzat el 17/02/2014 a les 09:00 Un Tremp negat a casa cau davant l'Alcarràs (1-3) i el Pobla és apallissat a (8-2) A la Tercera Catalana, el FC continua intractable i assalta el camp del lÕder CE (2-3).

REDACCIÓ | El Club de Futbol Tremp no aconsegueix treure's la desgràcia del damunt pel que fa als partits de casa i va tornar a caure ahir al Pedrasanta per 1 gol a 3, aquest cop davant un rival directe com el FC Alcarràs. Els nois de Jordi Bacardit han perdut 4 dels darrers 5 partits. Els locals van començar molt bé, jugant una bona primera part, on van tenir nombroses ocasions per avançar-se en el marcador. El Tremp arribava bé per les dos bandes, creant perill, però va estar desencertat de cara a la porteria. Sense gols s'arribava a la mitja part. A la segona, una pilota perduda al mig del camp al minut 2 va propiciar el primer gol visitant, obra de Guitart. A la jugada següent, Touré va establir el 0-2 a la sortida d'un córner, un gol que va marcar psicològicament el partit. El Tremp ho va intentar i va aconseguir retallar distàncies amb un gol de Barea, al minut 73. L'expulsió del visitant Eres al 77 permetia somiar, com a mínim, amb l'empat, però al minut 80 Fuentes va fer pujar el definitiu 1-3 al marcador. Un resultat que deixa els trempolins a només 4 punts del descens. La setmana que ve el CF Tremp visita el camp de L'Albi, segon classificat. Derrota contundent del Pobla a Cervera (8-2) El CF Pobla, per la seva banda, va caure amb estrèpit ahir a Cervera i continua al pou del grup 5 de la Segona Catalana, a 15 punts de la salvació. El partit no va tenir història, un matx que van dominar els de la Segarra des del minut 1. Els primers gols van ser molt matiners i van arribar als minuts 2, 4, 6 i 11. Amb un 4-0 al primer quart d'hora, els de la Pobla, que viatjaven amb només 13 jugadors, es van limitar a jugar i a deixar que el temps passés el més ràpidament possible. La setmana que ve el CF Pobla visita el camp de l'. El Rialp assalta el camp del líder (2-3) Primera derrota del líder CE La Fuliola a casa davant un poderós Rialp que es treu l'espina clavada del 1-8 del partit de la primera volta. El partit va començar bé pel Rialp, amb un gol als 20 minuts i possessió de l´esfèric. En la represa, no va canviar l´escenari i els visitants van aconseguir el 0-2. Però el Fuliola va reaccionar i va aconseguir empatar amb dos bones jugades de Font i Farré. Començava un partit nou, el Rialp es trobava amb 10 jugadors i semblava que el líder anava a remuntar, però en una contra ben traçada pels visitants va arribar el gol de Seyfi, al 82. Els pallaresos segueixen amb la seva bona ratxa. Sumen tres victòries consecutives i vuit partits seguits sense conéixer la derrota. La setmana que ve els del Sobirà visiten el camp del CE San Guim. RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Segona Catalana grup 5, clic AQUÍ (http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=1847 3203&CodGrupo=18475064&CodTemporada=9&CodJornada=21&Sch_Codigo_Delegacion=&Sc h_Tipo_Juego=) .RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Tercera Catalana grup 14, clic AQUÍ (http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codjornada=21&cod competicion=18473205&codgrupo=18475104&codjornada=21) .