EL 9 NOU ESPORTS Futbol. Primera Territorial 35

de Manolito Cendón. El triomf del Molletenca li El Molletenca, en ratxa de serveix per sumar tres punts però no els suficients per guanyar un lloc a la taula classificatòria. Els de Mollet gols, guanya les Franqueses continuen a l’onzena posició amb 47 punts, a un del Tona, L’equip de Kiko Montoya no va trobar resistència en el CF les Franqueses que és desè. Els molletans visiten diumenge un rival directe, el Júnior. Per la seva Molletenca 4 banda, les Franqueses baixa del sisè al vuitè lloc i ara Joel, Àlex Carmona (David Jiménez), mateix té 51 punts. Guillem, Ralu, Albert Mira, Carmona, Rubén Palma, Víctor, Òscar, Isaac La propera jornada, els (Vázquez) i Manolito Cendón. de les Franqueses visiten el Vilanova del Vallès, molt tocat per les expulsions Les Franqueses 0 en l’últim partit contra el

Sergio, Serrano (Javi Polo), Didac Mollet. (Huerta), Cristian, Villa, Valls (Del Toro), Dante, Albert, Marcelo (Manuel), Toni Polo i David. CLASSIFICACIÓ

ÀRBITRES: Cardoso Vilana. Bé. Groga al local Àlex Carmona i PRIMERA TERRITORIAL. Grup 4 grogues als visitants Serrano, Javi Polo, Didac, Cristian, Del Toro, Dante, Albert i Toni Polo. Vilanova Vallès CF, 1 - Mollet CF UE, 3 Andalucia UD, 0 - Cerdanyola Vallès, 5 GOLS: 1-0, Manolito Cendón, min Avià UE, 0 - CE, 2 30; 2-0, Isaac, min 57; 3-0, Manolito Tona UE, 1 - Castellar UD, 4 Cendón, min 80; 4-0, Rubén Palma, Solsona CF, 2 - Peña San Pedro CF, 1 min 88. CE, 0 - St. Feliu Sasserra, 2 Can Rull RT CFU - Puig-reig CE, ajornat Lliçà d’Amunt CE, 1 - Júnior CF, 2 Mollet del Vallès Molletenca UE, 4 - Les Franqueses CF, 0 NÚRIA TARRÉS Víctor Duaso El primer gol el va marcar Manolito Cendón al minut 30 i la resta es van sumar durant el segon temps Equips...... PJ PG PE PP GF GC Pt. El Molletenca ha agafat 1.- pSt. Feliu Sasserra...... 32 21 5 6 55 37 68 r la directa, però la lliga de de gol. El porter Joel treia de golejador Òscar Muñoz va amb l’entrada de Del Toro 2.- Mollet CF UE...... 32 18 6 8 52 27 60 Primera Territorial ja està porteria, Òscar Muñoz pen- fallar el xut i Manolito Cen- i Huerta. Al minut 57, una 3.- Lliçà d’Amunt CE..... 32 17 8 7 43 25 59 4.- Castellar UD...... 32 17 5 10 53 38 56 a punt d’acabar. Els de Kiko tinava enrere i el davanter dón no podia superar el por- jugada d’Òscar li va servir 5.- Cerdanyola Vallès...... 32 16 5 11 64 42 53 Montoya van presentar un Manolito Cendón superava ter Sergio. Mentrestant, les una assistència a Rubén Pal- 6.- Avià UE...... 32 14 9 9 48 33 51 onze inicial amb la novetat de vaselina el porter Sergio. Franqueses no va tenir cap ma i Isaac superava el porter 7.- Júnior CF...... 32 14 9 9 44 36 51 de l’exporter del L’error defensiu de les oportunitat de gol. Sergio amb un toc suau. 8.- Les Franqueses CF... 32 14 9 9 40 34 51 juvenil Joel, que va deixar a Franqueses va suposar el Els minuts passaven i 9.- Vilanova Vallès CF... 32 14 8 10 49 40 50 la banqueta el veterà David primer gol dels de Kiko TRES GOLS MÉS A LA les Franqueses desitjava el 10.- Tona UE...... 32 14 6 12 54 42 48 Nuñez. Montoya. Les Franqueses SEGONA PART final del partit. Al minut 80, 11.- Molletenca UE...... 32 13 8 11 48 36 47 Els de les Franqueses del no entrava en el partit i no Manolito Cendón feia el 3 a 12.- Marganell CE...... 32 12 9 11 36 37 45 13.- Solsona CF...... 32 9 8 15 32 50 35 Vallès no van oferir cap tipus podien amb el bon entramat A la represa, els molletans 0 en convertir una assistèn- 14.- Puig-reig CE...... 31 8 7 16 39 55 31 de resistència, tot i que els defensiu dels molletans. Les van donar entrada a David cia de Guillem. A dos minuts 15.- sSant Celoni CE...... 32 6 10 16 26 54 28 molletans no van obrir el ocasions escassejaven i els Jiménez per Àlex Carmona i del final, Rubén Palma feia 16.- qAndalucia UD...... 32 6 7 19 31 66 25 marcador fins al minut 30 en dos equips jugaven massa al les Franqueses posaven tot el el quart i signava la golejada 17.- qPeña San Pedro CF...32 5 10 17 33 51 25 la seva primera oportunitat mig del camp. El davanter i joc ofensiu al terreny de joc final en fer bona una passada 18.- qCan Rull RT CFU.....31 3 3 25 22 66 12 El Sant Feliu Sasserra aconsegueix el títol al camp del Sant Celoni

Sant Celoni 0 Sant Feliu Sasserra 2

Planas, Marc (Pou), Javi (Oscar), Sergio, Vinyals (Boris), Prat, Toni, Miqui, Isaach, Rossinyol (Gómez), Eloi, Alberto, Dani (Carlitos), Damià, Hèctor, Vila (Raúl), Pere, Hernan Roger (Jairo), Oriol i Miqui (David). (Pepe) i Xavi Díaz.

ÀRBITRE: Jiménez Rodríguez. Va mostrar targetes grogues als locals Miqui, Javi i Raúl i a Vinyals, Eloi, Dani i Damià del Sant Feliu Sasserra. Targeta vermella directa a Hèctor (min. 4).

GOLS: 0-1, Oriol, min 45; 0-2, Carlitos, min 87.

Sant Celoni jugada en què no va estar involucrat. L’equip local va EL 9 NOU desconcertar-se amb l’actua- El Sant Feliu Sasserra s’ha ció arbitral, que els va deixar proclamat matemàticament amb un home menys sobre el

campió del grup 4 de Primera terreny de joc des del minut JORDI BLAS Territorial aquest diumenge 4 de partit. El Sant Celoni va patir la duresa arbitral un altre partit i va jugar amb un home menys des del minut 4 al camp del Sant Celoni. El Amb aquest desavantatge partit va començar amb polè- el Sant Feliu Sasserra ho va marcar el primer gol del de Carlitos, que en un con- manera que continua en una mica ja que l’àrbitre Jiménez va tenir fàcil per marcar. Sant Feliu Sasserra amb traatac va xutar des de fora zona perillosa, a tres punts Rodríguez va ensenyar tar- El Sant Celoni tenia només una rematada d’un córner. l’àrea i va enviar la pilota per sobre del setzè lloc. La geta vermella directa a Hèc- dos defenses i al minut 45 el El segon gol dels visitants a l’escaire. El Sant Celoni propera jornada s’enfrontarà tor, del Sant Celoni, en una davanter del Lluçanès Oriol va arribar al minut 87, obra continua quart per la cua, de al Peña San Pedro.