SEGRE i t+ | nsronrs FUTBOL Dilluns, 22 de desembre del 2014

SEGONA CATALANA ÑNLSW \$ T Goleiadade I'Alcoletgeamb 'hat-tricKde Rey

AICOLETGE MIQUEL IGLESIAS I ALCOLETGE I l-lAlcoletge se'n va de vac.ances amb els deures fets,

Nissarre, Martín, Mar- 5ánche¿ E Molina, ri- gràcies a la plàcida golejada torell, Rey Falcés, Ro- vaera, Oliva, J. M. Mo- aconseguida davant del Guisso- perq Muño¿ Mir,Vi- lina, Condal, Areny, na (5-2). Rey, que va ser el juga- ladegu! Clarisó i Calafell, Vìladrich, dor més destacat del matx, va lbars. Cuadros ¡ Pacheco. començar el seu festival gole- Canvis: Borbón per Canv¡s: Ramell per jador al minut 4 (1--0). El Guisso- clarisó, Cortés per Mir, Sánchez, 5olé per Ca- na va reaccionar i, tan sols tres Macaruya perVilade- lafell, Chirazi per Con- gut i Baltasar per Mu- dal, Pont per Cuadros minuts més tard, va aconseguir ñoz.' i Faràs per E. Molina. l'empat per mitjà d'Areny (1--1-). gols Gols3 l-0, Rey (4). l-1, Areny (7'). 2-1, Martín Tänmateix, dos psicològics (43'). 3-1, lbars (ó4'). 4-1, Rey (66'). 4-2, 5olé (43' i 64') van posar al davant (67).5-2, Rey (891. de nou l'Alcoletge (3-1-). Rey va Àrbitre¡ Albert Malla Esqué, Va amonestar els firmar unhøt-tricþ. per arredo- locals Muñoz. Falces ¡ Rey I elsvisitantsViladrich i Mollna. nir la golejada. El segon del seu lncidènries! Part¡t corresponent a la qu¡nzena compte anotador el va marcar jornada de Lliga del grup V de Segona Catala- al minut 66 (4-L) i, després del na. El part¡t €s va d¡sputar al Municipal dAlco- 4-2 de Solé (67'), va aconseguir letge dävant d'uns 300 espectadors. el definitiu 5-2 ala darreria del partit (89'). Un Alcoletge liderat per Rey es va imposar de forma clara i contundent al Guissona (5-2).

SEGONA CATAIANA. JORNADA 1 5 lJAlpicat sentenc¡a Lîlpicat atrapa lAndorra al Gapdamunt de la taula després del descans I llAndorra no va passar de I'em- de la Seu (4-1). El Borges, que va dels dos primers classificats. A la a la segona part pat en la visita al Municipal de superar al seu feu lAgramunt (3- zona baixa, tan sols lAngulària va : Clarisó, Fran, Guixé (Fufu),Toje, Galiano, (1-1) i lAlpicat ho va apro- 1) acaba l'any tercer a la taula clas- ser capaç de sumar els tres punts LTLBI: Karim, Joan (Aziz), Eloi (Manel), Fran, Tor- Abdu (Francés), Jacob (Juan Carlos), Castro, Pam- fitar per igualar a punts el líder, a sificatòria d'aquest grup V de Se- (1-2), mentre que el Balàfia va em- né (Lluís), Raù1, Toni (Adr¡à), Gorro, Foguet Kuku i pl¡ega, Gomà ¡ Ferrer (Pons). Pop. mercè de la victòria a casa davant gona Catalana, a tan sols un punt patar a Artesa (3-3). LA SEU: V¡la, Joan, 5antacruz, Peña, E. colell, Rqe- : Sergi, Lluís, Recasens,Ponedón, Fehet las, J. Colell, Navines, Rivero (Pérez),T¡có (Da Cos- Diana (5. Marín), Pacheco, Graells, i. Marín, Allué ta) i sabarich. (Navano) i Balsells (Pui9). Classificació general I Casa lFora Resultats Gols: 1-0, min. 16, Jacob.2-0, min.36, Gomà. EQUIP Ff .l, G E PGfP GFGC Pf J G E P GFGC PT J G E P GFGC Gols: l-0, min. 60, Torné. 2-0, min. 75, Gorro. 3-0, Palau-Angulàda...... 1-2 2-1, m¡n. 42, J. Colell. 3-1, min. 76, Galiano. 4-1, 1310 2 134 9 7 6"t 017 6 m¡n. 80, Foguet. m¡n.80, Gomà. L'Albi - Cervera .. , ...... 3{¡ 1410 2 23915 7 5't 12't 7 Organyà - Alcanàs ...... 1-3 LAlbi va vèncer el Cervera després rsl0 1 42818 I6l 1r7 6 Linyola -And0na ...... 1-1 lJAlpicat va patir més del previst per del descans (3-0). Després d'un pri- 15 9 1 53417 7 4 1 213 I Arteø Segte - Balàfia ...... 3-3 imposar-se a la Seu (4-1). El cuer va mer temps intens, els locals es van t5 8 4 33329 I 4 2 22019 Alpicat-LaSeu ...... +1 mostrar una bona imatge iva plan- - Guissona ...... 5-2 quedar en inferioritat numèrica per 27114 I 3 32316 7 5 0 213 7 Alcoletge tar cara a lAlpicat fins al 3-1. Després - So|sona ...... G3 lêxpulsió de Pop (50'). Va ser llavors 15 I 1 63227 7 4 1 212 I Borges - ...... 2{ quan jugar dels dos primers gols locals, Jordi Co- 14 6 4 431)0 7 4 1 22112 lAlbi va els millors mi- nuts. Torné va marcar l'1-0 lell va inquietar lAlpicat marcant el 14 6 4 41913 742193 amb un 2-1 en una granjugada personal. Els Pròximaiornada gran tret des de fora de l'àrea (60'). 15 6 1 827 28 I s't 220 12 locals van segellar la golejada amb Gorró va marcar de cap el 2-0 (75') i 15 6 1 82228 7 41297 Borges - Angulària gols de Galiano i Gomà. Les especta- 15 5 3 72433 7 2 2 31416 Cervera - Palau Foguet amb una espectacular caval- - culars aturades del porter Vila, van 15 61726 815 Alcarràs llAlbi cada des del centre del camp I des- 4 5 7 2 2 3 Andona - Organyà evitar que la Seu encaixés més gols. prés de desfer-se de sis contraris, va 15 5 1 92826 I 2 I 51615 - Linyola o Balàfia (80'). Àt¡x nnnlÀ 15 4 4 71631 7 3 2 2 711 La Seu - Artesa SEre marcar el 3-0 final * cAP¡n t3 2 3 81123 6 2't 3 911 Guisona - Alpicat Solsona - Alcoletge t4 3 0111732 I 1 0 7 916 Agramunt -Tremp

La mala fortuna Derrota de l'Organyà s'acarnissa amb el Tremp amb polèmica arbitral

TREMP: Granados, Coma (Turch), Barea, Sirvant, ORGANYÀ: Ribó, Sala, Paulq Marcos, Fortó, Pau, Vila (Quini), Unea, Durany, Fané (Castells), Però, Remuntada del Borges [Artesa iguala un Massa prem¡ Toni, Casanova, Òscar, Xixo (Oriol) i Crisitan (Bus- Moha (moya) iYass¡ne (5imó). quets).

50LSONA: Edu (Jordi),5ánchez, Alarcón, Puig, AÊ davant de lAgramunt 0-3 en deu minuts per a lAngulària ALcARRÀs: Àlex, Pau (Moussa), Alexis, Aleix, An- turo,-Arnau, ùlarc (Pep), Cl¡ment, Marcel (Freixes), dreu (Carlos), Gu¡tit, Moussap (Eustos), Bilal (Da- Joan i Nourddin (Robert). BORGES: Duran, Bigordà (Tìó), Rotger (Marqués), ARTESA DE SEGRET Martínez, Pol, Escolð Mac¡à, PALAU: Roca, Forn¡és, A. Pedrós,serrano, Fel¡p,Tu- nny), silver (Faye), Agustí i Gilart. Viñuales, Florensa, Setó (Claret), Pelegrí, De la Ve- Pr¡ego (Ross¡), Aubets, Pàmpols (Bota), lsaac (Bu- set (Simó), R. Pedrós (Palazón), Romero (Reñé), Ex- (60').0-2, (70') (p.p.). min. 5, Pau. 0-2, m¡n. 44, Agustí. 0-3, min. Gols:0-1, Robert Durany ga, Crespo (Andreu), Guitart (Guasch) i Hered¡a. ti), Joan, Joel (Codina) i Pros. pósito (Delsams), Ramirez ¡ Montserrat. Gols:01, 0-3, Durany (75') (p.p.). 54 B¡lal. 1-3, m¡n. 78, Casanova. AGRAMUNT: Porta, Roca, Cercós, Cases, Bu¡reu, El 8ALÀF|A: Melcior, Xavi, Bacari, David, Cr¡stian, En- ANGULÀRlA: Matamala, costantea (Valls), Vila- Hmidi, Camara, Guasch (lsla), Ribera, Peñate (Abe- rique, Baget, lvan,5€rg¡ (Fontana), Agus ¡ Mauro. drich, Serret, Aranda (Al¡n), Gutierrez (Vìdâl), Pie- (1- Un gol de Robert i dos gols en llana) i Pedrol. drabuena, Fané (5anas), Gallardo (Vila), Mané i Dia- ÍOrganyà va caure amb lAlcanàs pròpia porta de Durany van senten- Gols:0-1, Agus (17').0-2, Enr¡que (27').0-3, Sergi llo. 3). Després d'encaixar el 0-1, l'àrbitre Gols:0-1,Camara (321. ll,Setó (611.2-l,Guasch (54'). 1-3, Pros (62J.2-3, Buti (65').3-3, Buti (72J. ciar elTremp (0-3). Els locals van aca- no va veure un penal sobre Xixo i el (83',). Gols: 0-1, Aranda (1 9'). 0-2, Diallo (21'). 1 -2, Felip Àrbitre: Marta Bosch Cònsul. Bé.Va expulsar amb bar amb dos expulsats i indignats (8e1. 0-2 va arribar després d'un inexis- roja directa el vis¡tant Baget (80'). amb les decisions arbitrals. El col.le- El Borges va remuntar el gol de Ca- tent córner a favor de lAlcarràs. El giat va sol.licitar la presència dels mara (32í0-1)amb gols de Setó (61; El Balàfia es va avançar amb una fal- El Palau va ser superior a lAngulària, col.legiaç a més, va perdonar l'expul- Mossos per deixar el camp, segons 1-1) i Guasch (83',2-1). El jugador lo- ta directa i dos contraatacs, però lAr- però els visitants van aprofitar dos sió del porter Àlex per evitar amb la va explicar, per suposades amenaces cal Clarisó va anunciar que es retira tesa va empatar amb un gol de Pros contraatacs (19' i 21') per emportar- mà, fora de l'àrea, una ocasió mani- del públic local. o J. M. FARRÉ per motius laborals. o Ò.cnRsnsntt i dos de Buti en 10 minuts. @ R.c. se els tres punts. e RAMoN sotÉ festa de gol dels locals. o Ltufs EspAR