Quick viewing(Text Mode)

38-Wvs-Voetbal

weekblad salland 17 september 2014 pagina voetbal voor

Heino pakt een punt tegen Rigtersbleek

Rigtersbleek-trainer John Gielink was na afloop lang Rohda koploper na knappe overwinning bij MSC in discussie met scheids- rechter Veekamp. De oe- fenmeester van de thuis- Middenvelder Jesper Har- ploeg vond dat zijn ploeg mens was na afloop van was benadeeld met een het C-duel uit penalty tegen in de slotse- tegen MSC een tevreden condes van het duel tegen man. In Meppel werd met Heino. De ploeg van Marc 2-5 gewonnen in een tradi- Lobbert pakte verdienste- tioneel lastig duel voor de lijk een puntje, nadat in- Raaltenaren. ‘Een mooie gevallen aanvaller Hidde overwinning. Zij waren Smeenk een penalty wist niet in goeden doen, maar binnen te schieten vlak dat kwam ook omdat wij voor het laatste fluitsig- goed onder de druk uit naal: 1-1. voetbalden.’ De ploeg uit Enschede had een groot deel van het duel De meegereisde supporters onder controle. Na een uit Raalte werden afgelopen halfuur spelen wist Bas zondag in de eerste helft Postma te ontsnappen aan verwend door hun ploeg. de Heino-defensie en de Na de 4-1 winst van vorige doelman te omspelen (1-0). week op , stond Na rust ging Heino veel- de ploeg van Martin Drent vuldiger de lange bal han- in Meppel in de rust met 0-3 teren en kwam invaller Hi- voor. dde Smeenk meer in beeld Harmens: ‘We begonnen als aanspeelpunt. scherp. We kwamen op Toen de thuisploeg de voorsprong toen Coen Zwol- buit binnen dacht te heb- lo de bal behendig over de ben, wist Smeenk met doelman wipte, na een vrije een schot op de arm van trap van Lars Kamperman Rigtersbleek-aanvoerder Leferink. Dennis Hettinga Tom Slotman een penalty maakte daarna 0-2 door raak te veroorzaken. Smeenk te schieten in de korte hoek bleef koel en bezorgde en de 0-3 was helemaal een van trainersduo Blom en Boeloerditti maakte deze definitief te beslissen (2-5). hier heel tevreden mee.’ Heino het vierde punt van aanval uit het boekje. MSC Brandsma wel effect, want treffer, nadat Dennis Het- ‘Daarna hebben het lekker Komende zondag speelt het seizoen in slechts twee kreeg ook een flinke don- vrij vlot kwam de 1-3 en 2-3 tinga eerst op de keeper uitgespeeld. Een prettige thuis tegen de duels. derpreek in de rust, hoorden tot stand. ‘Met name de 2-4 schoot.’ overwinning die ons ook amateurs van NEC. we.’ was belangrijk voor ons en Uit een afgeslagen corner nog eens koploper in de Die preek had voor de ploeg voor MSC de nekslag. Boy wist Harmens zelf het duel Hoofdklasse C maakt. Ik ben Foto: Annet van Raalten Overwetering eerste helft Kijk voor meer nieuws op SallandVoetbal.nl weggespeeld door Achilles’12 Uitslagen Zondag 2J: Zondag 5A: Programma Zondag 3B: 13 en 14 september: Helios-Wijhe’92 4-1 Langeveen-Mariënheem 2-3 20 en 21 september: Markelo-Heeten Overwetering wist zondag Zaterdag 4D: Lemelerveld-FC Suryoye 0-0 SDOL- Nieuw Heeten 1-0 Zaterdag 4D: Zondag 4H: niet te winnen. De ploeg SVVN-Lemele 1-2 Overwetering-Achilles’12 1-4 Hoonhorst-Manderveen 6-0 Lemele-Blauwwitters Haarle-IJsselstreek uit Olst had het zwaar te- Zondag Hoofdklasse: Zondag 3B: Raalte-Vilsteren 2-0 Zondag Hoofdklasse: OVC’21-Broekland gen Achilles’12 uit Hen- MSC-Rohda Raalte 2-5 Heeten-Epe 3-2 Zondag 5H: Rohda Raalte-NEC (ama) Zondag 5A: gelo, zag ook speler Jelle Zondag 1E: Zondag 4H: Wesepe-SV Twello 0-2 Zondag 1E: Mariënheem-Raalte Lucassen: ‘De eerste helft Rigtersbleek-Heino 1-1 Kon. UD-Haarle 5-4 Grol-Heino SDOL-Heracles AVC zijn we weggespeeld. Zij Broekland-Diepenveen 0-0 Zondag 2J: Zenderen Vooruit-Hoonhorst hadden veel wisselingen Wijhe’92-Overwetering Nieuw Heeten-Langeveen op het middenveld.’ Over- Lemelerveld-PH Almelo Zondag 5H: wetering verloor uiteinde- Wesepe-Epse lijk met 1-4. ‘De tweede helft gingen we hen meer vastzetten. Echter werd het door een te korte terugspeelbal 0-2. Nieuw Heeten weer de credits, maar geen punten We knokten ons terug, waardoor Mo Kifeta de 1-2 kon maken. Hij had ook Voor Harold Sneller (foto, Luttenbergers een beroep kansen. Alleen we missen, nog de kans om de 2-2 bin- staand) en zijn ploeg Nieuw doen op tweede doelman niemand uitgezonderd, de nen te schieten, maar een Heeten zit het qua resul- Auke Heuven. Sneller: ‘De scherpte op dit moment om speler van hen blokte het taat in 5A even niet mee. eerste helft hadden we te- een goal te maken.’ schot.’ De zwart-witten verloren gen deze doelman zeker 4 De ploeg van Remco Ham- zondag ,net als vorige week á 5 goals moeten maken. De oefenmeester uit Apel- mink liep vervolgens uit tegen Raalte, ook van SDOL Dat gaf mijn collega-trainer doorn is echter tevreden naar 1-3 en 1-4. ‘Je mag met 1-0. ‘We hadden echt na de wedstrijd ook aan. Er over de uitvoering van het zeggen dat dit één van het betere van het spel en was maar één ploeg die recht spel in zijn eerste seizoen. de beste ploegen uit de de beste kansen, maar hun had op een overwinning. Uit ‘Als je kijkt naar onze inten- is’, besloot keeper speelde een wereld- een schakelmoment, waar tie om verzorgd voetbal te de Overwetering-speler partij’, zag Sneller. een vrije trap uit voortkomt, spelen, dan gaan de punten met complimenten over schieten zij de 1-0 binnen en echt wel komen. Het zou de tegenstander. Komende Door de rode kaart voor liepen wij achter de feiten zorgelijker zijn als we geen zondag staat voor Over- eerste doelman Kelvin Nij- aan.’ kansen meer zouden creë- wetering de derby uit te- meijer, vorige week tegen ‘We zijn echt goed blijven ren’, besluit Sneller. gen Wijhe’92 op het pro- Mariënheem, moest SDOL- voetballen de tweede helft gramma. trainer Remco Solen bij de en we creëerden ook genoeg Foto: Eigen archief