<<

TOLSE - CB LLEIDA ROIG 61 C.E. 52

Competició: C.T. CADET FEM. Grup 04 Jornada: 92ª Fase Data: 09/03/2013

MARCADOR ELECTRÒNIC 1Q 2Q 3Q 4Q Pro. PARCIALS QUARTS: 16-14 15-12 16-11 14-15 00-00 PARCIALS ACUM.: 16-14 31-26 47-37 61-52 00-00

EQUIP LOCAL EQUIP VISITANT TOLSE - CB LLEIDA ROIG C.E.GUISSONA 4 MONGE, L.3 4 KONATEH, F.C. 17 5 CASTILLO, A.20 5 CORBERA, J. 19 6 PLENSA, M. 5 6 7 SAURA, C. 2 7 8 ESPINO, J.10 8 FERNANDEZ, N. 4 99PLANES, M. FERNANDEZ, E. 0 10 10 11 PLA, P.11 11 STEFKOVA, A. 0 12 ORO, M. 5 12 13 PALAU, M.5 13 CLERIES, M. 0 14 14 MERCADE, N. 4 15RUBIO, N. 15 CODINA, T. 8 16 16 VIZCARRA, Y. 0 17 17 SOLA, M. 0 18 18 19 19 20 20 21 21 22 22 23 23 41 24 Total:61 Total: 52

Àrbitre/s: MARTIN, F.J.(4341)

Comentari del partit: Partit entre TOLSE C.B.LLEIDA i el C.E.GUISSONA on l'equip guanyador acabaria la jornada com a segon de grup en solitari. Les jugadores locals van sortir molt motivades a l'inici del partit movent molt bé la pilota contra una defensa 2-3 molt difícil de jugar degut a l'envergadura de les jugadores de la segona línia. Les locals van aconseguir un primer parcial de 10-4 però després de demanar un temps mort, les jugadores visitants van aprofitar el seu físic per atacar, amb molt de joc a partir del bloqueig directe i la continuació. El El segon quart va ser similar al primer, els dos equips van realitzar una molt bona defensa, les locals amb individual a tota la pista, i les visitants amb una 2-3 oberta. Les locals van aconseguir trencar la zona amb més fluïdesa, buscant espais per penetrar i realitzant les continuacions per acabar amb passes prop de cistella anant al descans amb una diferència de 5 punts a favor de les locals. Al tercer quart les locals van seguir amb la mateixa dinàmica movent amb fluïdesa la pilota per a trencar la defensa en zona, mentre que les visitants no van estar tant encertades en el tir, per la qual cosa a falta de l'últim quart, les locals guanyaven de deu punts. Però l'equip de Guissona no va deixar que aquesta diferència en el marcador rebaixés el grau de competitivitat ni de motivació. Seguien jugant a partir del bloqueig directe amb les seves jugadores predominants dificultant la defensa local, mentre que en defensa van passar a pressionar a tota la pista per intentar reduir la diferència en el marcador. Però les locals no van perdre la concentració ni van deixar que la pressió els hi jugues una mala passada aconseguint una victòria molt important per a consolidar-se com a segones de grup en solitari.