VINDERE 2016

Sidste finale er spillet – og rækkevindere har modtaget Cup maskotten, ligesom der er uddelt guld, sølv og bronzemedaljer til spillerne fra de tre bedste hold. Her følger placeringerne for Vodskov Cup 2016.

U5, U6 og U7: Frønse var ikke i tvivl, da han havde set fodbold på 3-mandsnetbanerne. Det flotte spil, energien og glæden ved fodbold skulle belønnes med en medalje til alle.

U6 piger fra Brønderslev IF har fået deres guldmedalje.

Formand for Vodskov Cup udvalget Ole Lund og Frønse overrækker medaljer til fodboldpiger fra KFUM. U8 Drenge: 1. Støvring IF 2. IF Skjold Sæby 3. Aabybro IF

Vodskov Cup bamsen fik en lufttur af Støvring-drengene.

U8 Piger: 1. Jetsmark IF 2 2. Vodskov IF 3. Brønderslev IF 2

Jetsmark IF U8-piger hæver sejrsbamsen.

U9 Drenge: 1. SVIF – / 1 2. SVIF – Sulsted/Vestbjerg 1 3. Nørresundby FB 1

Kameraet svigtede – så vi fik desværre ikke et foto af de vindende drenge fra SVIF.

U9 Piger: 1. Brønderslev IF 2 1. Aalborg KFUM 1 3. SVIF – Sulsted/Vestbjerg

Finalen endte uafgjort 0-0 – og der blev ikke spillet 5 min omkamp, som reglerne foreskriver. Derfor guldmedaljer til både Brønderslev IF og Aalborg KFUM. U10 Drenge: 1. Brønderslev IF 2. Vodskov IF 2 3. Vodskov IF 1

Brønderslev IF trak en 1-0 sejr hjem i finalen over Vodskov IF.

U10 Piger: 1. Vodskov IF 2. Brønderslev IF 1 3. GVL Løkken

Hjemmesejr i U10 piger.

U11 Drenge – niv. 1: 1. Aalborg KFUM 2. SVIF – Sulsted/Vestbjerg 3. Aabybro IF

Sejr til Aalborg KFUM i U11 drenge på niveau 1.

U11 Drenge – niv. 2: 1. Brønderslev IF (U10 DR) 2. Aabybro IF 3. Aalborg KFUM.

U10 drengene fra Brønderslev IF var også tilmeldt i U11B rækken – som de så vandt over de 1 år ældre modspillere. Nogle af drengene vandt dermed to rækker i årets Vodskov Cup.

U11 Piger: 1. Støvring IF 2. Vodskov IF 1 3. Vodskov IF 2

I U11-rækken placerede pigerne fra Støvring sig mellem de to Vodskov IF hold, hvorved de vandt årets Vodskov Cup.

U12 Drenge 1. Støvring IF 2. Vodskov IF 3. Asaa/Agersted

Med sejren i U12 drenge fik Støvring IF den tredje klubsejr i årets Vodskov Cup.

U13 Drenge: 1. Jetsmark IF 2. VUGH 1 3. Vodskov IF

Det blev også sejr til Jetsmark IF i U13 drenge.

U13 Piger: 1. Nørresundby FB 2. SVIF – Sulsted/Vestbjerg 3. LKB

Pigerne fra Nørresundby FB vandt U13-rækken – hvorved det nye klubnavn blev indflettet i historikken over vindere af Vodskov Cup.

U15 Piger: 1. Skjold Sæby 2. Holtet IF 3. NFK/LKB Gistrup

Skjold Sæbys piger vandt Vodskov Cup ældste række.