L'Armentera assalta el camp del Garriguella i primers triomfs de l' i Selvatans

L'equip de Toni Cámara, onzè classficat, sorprèn el líder amb un gol en el temps de descompte de Murillo

EMPORDA.INFOEl Vila-sacra s'ha quedat tot sol com l'únic equip de la comarca que encara no coneix la derrota, un fet que li permet recuperar el lideratge de Quarta Catalana en solitari. I és que el fins a la setmana passada primer classificat, el Garriguella, es va veure sorprès en el seu camp per l'Armentera, que es presentava en onzena posició. L'equip que entrena Toni Cámara, ex del , Juncària, i, precisament, Garriguella, va creure en les seves possibilitats fins al final. Amb 2-2 en el marcador, en el Cámara, entrenador de l´Armentera temps de descompte va aparèixer Toni Murillo per emportar-se la victòria cap a terres armenterenques.

D'aquesta manera, el Garriguella passa el relleu al Vila-sacra, que ja sap que era ser líder, tot i que el va recuperar amb més patiment del previst al camp del Sant Llorenç de la Muga (3-4). Un trio de gols de Younies El Khedar va salvar els mobles pels d'Abdoulie Jallow en el minut 82. A la caça dels vilasacrencs hi segueix havent el Col·lectivitat Boliviana, que va deixar enrere el Siurana amb un doblet del pitxitxi Òscar Gómez.

Primers triomfs per a l'Espolla i Selvatans

A més de la campanada de l'Armentera, les altres sorpreses de la jornada de Quarta les van donar l'Espolla i el Selvatans, que van aconseguir les primeres victòries de la temporada davant rivals que pugnen per l'ascens de categoria. Per una part, els de Joan Geli es van emportar la victòria (2-3) del camp d'un que no en va fer prou ni amb un nou gol de Younes Belkfir ni amb el fet d'avançar-se 2-0 a la mitja hora de joc.

D'altra banda, el Selvatans de Romà Brusés, en quadre i amb només deu jugadors, va deixar amb un pam de nas el Fortià (3-2), l'equip més sòlid del grup, després de remuntar-li un partit que perdia 1-2 en el minut 82.