V.V. De Meern - weekeinde 14 / 15 september 2013

Van de redactie De C1 speelt dit seizoen in de 2e divisie en moest Afgelopen weekend begon de competitie met een tegen NAC met 0-4 haar meerdere erkennen. Ook uitstekende start voor zondag 1 en zaterdag 1 die de D1 speelt nu in de 2e divisie en verloor met 0-5 beiden hun thuiswedstrijd wisten te winnen. van ADO20. Zondag 1 deed dit door een 4-1 overwinning op NVC en zaterdag 1 wist Roda’46 met 2-1 te Dit weekeinde speelt zondag 1 uit tegen OFC in verrassen. Oost Zaan. OFC pakte vorige week uit bij SDO de volle drie punten en debuteert dit jaar in de 1e De reserves van de zondag debuteerden in de klasse. Zaterdag 1 gaat naar Soest voor de reserve met een maar liefst 5-0 uitwedstrijd tegen VVZ. overwinning op JOS Watergraafsmeer. Zaterdag 2 kwam minder goed uit de startblokken en moest Bij de jeugd speelt de A1 thuis tegen de Baronie. genoegen nemen met een 1-4 nederlaag tegen het De andere selectieteams gaan proberen de eerste 2e elftal van Roda’46. overwinning te pakken. Zo reist de B1 af naar Veenendaal voor de uitwedstrijd tegen DOVO en Door de kampioenschappen van vorig seizoen mag de C1 uit naar Alexandria66 in Rotterdam. spelen onze jeugdselectieteams hoger dan ooit en Onze D1 speelt uit tegen AFC34. dat niveau is nog even wennen! Wij kijken uit naar hele mooie wedstrijden in dit De A1 deed nog wel goede zaken door een 1-2 weekend, iedereen heel veel succes! overwinning uit bij Sarto. De andere selectieteams verloren hun wedstrijden. De B1 speelde op Redactie: [email protected] donderdag 5 september al haar eerste competitiewedstrijd en verloor van RKVV Volendam met 0-1. Jeugd afdeling

Programma Stand A1 (3e divisie B) 14:00 De Meern A1 - Baronie A1 1. Baronie A1 1 3 +4

Jeugd afdeling (vervolg)

Stand B1 (3e divisie A) (inclusief bekerwedstrijden) is er in verschillende 1. DZC ’68 B1 1 3 +5 samenstellingen getraind en gespeeld. Daarnaast

12. Epe B1 1 0 -5 patronen. Volendam kon uit een aantal corners

gevaarlijk worden. Na ca. 15 minuten kreeg De Onterechte nederlaag voor nieuwe B1 Meern meer grip op de wedstrijd en groeide ook het vertrouwen. Stan had een goede mogelijkheid De nieuwe B1 is er op de eerste wedstrijddag in de bij een snelle uitval, maar kon zijn actie net niet 3e divisie A niet in geslaagd om de punten in De doeltreffend afronden. Meern te houden. In een meer dan redelijke wedstrijd (gezien de omstandigheden) werd er In verband met het zeer warme weer werd er na uiteindelijk onterecht met 0-1 verloren van de ca. 25 min. een drinkpauze ingelast. Tijdens deze amateurtak van RKAV Volendam. De wedstrijd break gaf trainer Niek zijn spelers nog enige werd op verzoek van de ploeg uit Volendam al op aanvullende aanwijzingen en was de verwachting donderdagavond 5 september gespeeld, zodat de dat De Meern de wedstrijd verder naar de hand spelers van de gasten dan de gelegenheid hadden zou gaan zetten. Helaas voor de B1 viel kort na om optimaal van de Volendammer kermis te deze de onderbreking de uiteindelijk beslissende genieten die in het weekend gehouden wordt. goal. De goed spelende rechtsbuiten van

Volendam (nr. 7) wist één keer op snelheid te Voor de nieuwe B1 van De Meern kwam deze ontsnappen aan de verdediging van De Meern. Na eerste competitiewedstrijd eigenlijk veel te vroeg. twee pogingen verdween de bal achter doelman Door de vakantiespreiding was de selectie pas Mounir in het doel. Op basis van het spelbeeld afgelopen maandag (2 september) voor het eerst gedurende de eerste helft was dit toch wel compleet op het trainingsveld aanwezig. enigszins tegen de verhouding in. Met een 0-1 Gedurende de gehele voorbereidingsperiode achterstand werd de rust bereikt.

V.V. De Meern - 3 - WedstrijdKrant Het spelbeeld van de tweede helft is eenvoudig te Op basis van het vertoonde veldspel en de inzet omschrijven. De Meern was veel in balbezit, van het team had een gelijkspel minimaal speelde beter maar wist niet te scoren. Volendam verdiend geweest. De komende weken zal er hard heeft gedurende de tweede helft waarschijnlijk gewerkt moeten worden aan de samenstelling van twee uitvallen gehad en beperkte zich verder tot het team en de vaste patronen. Dan zullen de het verdedigen van de voorsprong. Iets wat de resultaten ongetwijfeld vanzelf komen. Zaterdag ploeg overigens met veel inzet en karakter wist uit 14 september volgt de volgende krachtmeting in te voeren. Aan de kant van De Meern waren en het uitduel met DOVO B1 in Veenendaal. meer dan goede mogelijkheden voor Stan, Anis, Chaouki en Thom (op de paal) maar werd het Opstelling: bevrijdende doelpunt niet gemaakt. Tijdens het Mounir laatste deel van de wedstrijd werd het hier en daar Justin, Trevor, Thom (Stijn), Pjotr nog iets grimmiger op het veld wat resulteerde in Melvin (Stephan), Anis, Niels, een tweetal gele kaarten. Deze werden overigens Stan, Jesse (Redoaune), Giovanni (Chaouki) eerlijk verdeeld tussen beide ploegen. Uiteindelijk werd de eerste thuiswedstrijd met een Ted Mulders teleurstellende 0-1 nederlaag afgesloten.

Column

Nieuw Het vertrouwde heeft ook wel iets aardigs. Wat is het woord nieuw toch een mooi fenomeen. Mijn fiets koop ik tweedehands en rijd ik af tot er Niet alleen het woord, maar alles wat nieuw is, niets meer van over is. Enfin, zo zullen er nog wel heeft bijzondere aandacht. meer dorpsgenoten zijn die er zo over denken. Zo zijn veel kinderen naar een nieuwe klas gegaan Maar dit jaar is er iets nieuws wat ik wel erg leuk met een nieuwe juf of mees. vind. Zo nieuw, het bestond voorheen niet eens. Er zijn er ook die zelfs naar een nieuwe school Niemand had er rekening mee gehouden: zondag gaan. Dat is natuurlijk helemaal bijzonder. 2 in de hoofdklasse! Ik herinner mijn eerste Middelbare school die helemaal in de stad stond! Daar kwam je bijna nooit, in de stad. Ja soms ging je mee achter op de fiets als je moeder naar de markt ging. Wij als kinderen mochten dan naar de uur-film in Cineac en dan had moeder mooi de kans om even naar een nieuwe jurk uit te kijken of over de markt te kuieren. Na een uur ontmoetten we elkaar bij Jamin aan de overkant voor een ijsje en dan gingen we weer naar huis. Er zijn ook weer oudere kinderen die de middelbare school verlaten hebben en gaan Ik zal zeggen dat ik bij de ouverture tegen Jos studeren in een stad die ze voorheen alleen maar Watergraafsmeer behoorlijk zenuwachtig was. van de plaatjes kenden. Alles nieuw. Soms heb je Hoe liggen de verhoudingen? Zijn onze een toets om zes uur ’s avonds. Je zegt er oranjehemden wel goed genoeg om op dit niveau natuurlijk niks van want het zal wel zo horen. te acteren? Mijn vrouw gooide zojuist mijn ouwe truien in de Het was voor iedereen wel wennen, maar de zak van Max. Je bent toe aan iets nieuws, vond ze. uitslag deed ons opveren: 5-0 ! Het zal wel. Er zijn van die nieuwigheden..... Ik ben helemaal niet zo van die nieuwe dingen. Ik hoef niet echt, Ik ga al 25 jaar naar dezelfde Cees Verweij camping en woon al 35 jaar met dezelfde vrouw.

V.V. De Meern - 5 - WedstrijdKrant Jeugd afdeling (vervolg)

Stand C1 (2e divisie B) Ongeveer aan het eind van de eerste helft kregen 1. NAC Breda C1 1 3 +4 zij veel kansen waarop hun ons telkens te slim af

2. AV C1 1 3 +2 waren. Er gebeurden veder niks met al die

3. Alexandria’66 C1 1 3 +2 kansen. Daarmee is de eerste helft voorbij en gaan

4. Spartaan’20 C1 1 3 +2 we de rust in met 1-0.

12. De Meern C1 1 0 -4 geschut van hey dit kan niet. Dus kopjes omhoog

en weer doorgaan. De Meern C1 – NAC Breda C1 We werden steeds minder agressief en verloren meer duels. Later scoorden zij ook nog eens een We begonnen lekker aan de wedstrijd, en zaten derde doelpunt, door een steekpass vanuit het overal kort op. We creëerden soms mooie kansen midden naar hun rechtsbuiten, die hij had benut. waarop zij anticipeerden. Gelukkig zat onze Daarmee stond het 3-0. verdediging er kort op en konden zij hun Aan het einde van de wedstrijd kregen we nog wat doelpogingen niet afmaken. Het was een groten kansen, maar helaas gingen die er ook niet. veelbelovende wedstrijd, dachten wij. Maar na al Helaas werd het nog erger en scoorden ze de 4-0. een minuut of 20 scoorden zij een doelpunt en Daarmee was de wedstrijd voorbij en wonnen zij stond het 1-0. Maar we gaven ons nog niet over. met 4-0. We moesten met onze linies compacter zijn, zodat nac achterin niet wist wat ze moesten doen. Jongens toch hebben we nog goed gestreden, Ze waren gretiger en net een tikje sneller met hun kopjes weer omhoog de volgende pakken we balbezit. Daardoor moesten we sneller reageren weer. met ons balbezit. We kregen steeds minder balbezit, af en toe nog wel wat kansjes maar die Luuk Spronk werden niet afgemaakt.

V.V. De Meern - 7 - WedstrijdKrant Jeugd afdeling (vervolg)

Stand D1 (2e divisie A) Zo heel goed was de tegenstander niet, maar we 1. ADO ’20 D1 1 3 +5 lieten ze voetballen, iets wat we zelf niet deden.

2. Hollandia D1 1 3 +4 Met een stand van 0-3 werd de kleedkamer

3. BFC D1 1 3 +2 opgezocht voor de rust.

12. De Meern D1 1 0 -5 gevochten voor de bal, net zoals tegen CDW. Ik

denk dat we de tegenstander in de return gaan verrassen, want dan is de spanning eraf en dan zullen de rollen omgedraaid zijn.

Vorige week in het toernooi bij AFC’34 lieten jullie zien dat er een team staat en vooral de eerste vier wedstrijden waren jullie erg goed, dat jullie in de kwartfinale van AFC’34 verloren kwam niet doordat zij sterker waren. Er was een reële kans om hoog te eindigen, zeker als je bedenkt dat AFC’34 de uiteindelijke kampioen was.

Mislukte start Toevallig is AFC’34 zaterdag 14 september de De openingswedstrijd van de competitie is volgende tegenstander in de competitie en die volledig mislukt en we beginnen helaas met een gaan we verslaan. We kennen hun spel en als we achterstand. Geen drama, wel vervelend. net als vorige week in Alkmaar de ruimte blijven opzoeken en mooi combineren, zullen we op hun Ik heb nog niet eerder over het toernooi van helft blijven spelen, let wel op voor de counters. vorige week geschreven, maar dat kan ik nu wel inhalen. Vorige week toonden onze mannen aan dat ze thuis zijn in de . Dat ze zich nog niet thuis voelen zagen we afgelopen zaterdag (7 september).

Het eerste schot van de aftrap was goed en diep, maar al snel lieten we ons onder druk zetten en waren we steeds een pas te laat. In alles leek het erop dat De Meern wat zenuwachtig aan het spelen was. Passes waren te zacht en niet op maat, vaak werd gewoon naar voren getrapt en kwam de bal niet aan.

V.V. De Meern - 9 - WedstrijdKrant Zaterdag afdeling

Programma tegen Nieuw Lekkerland. Hij is voorlopig zes 15:00 VVZ ’49 1 - De Meern 1 weken uitgeschakeld. Doelman Pascal Florie was

12:30 VVZ ’49 2 - De Meern 2 nog met vakantie en werd vervangen door Martijn

12:30 De Meern 3 - Roda 46 4 Smorenburg.

11:55 De Meern 4 - VSC 4

13:55 De Meern 5 - Benschop 3 De Meern probeerde vanaf het eerste fluitsignaal

10:00 VSC 7 - De Meern 6 met opbouw vanuit de verdediging en het

14:10 De Meern 7 - Odysseus 91 5 middenveld de voorwaartsen in stelling te

12:30 Loosdrecht 5 - De Meern 8 brengen. En dit lukte heel aardig ondanks dat

13:00 Hertha 4 - De Meern 9 Roda goed voorverdedigde en druk zette. De

14:30 Renswoude VE1 - De Meern VE1 eerste kans was in de vijfde minuut voor Jerryl

Smeenk. Een voorzet van Mark Poorthuis werd Programma zaterdag 1 poule door Koen Hoveling met het hoofd verlengd naar Jerryl die in vrije positie mocht uithalen. Doelman 14:30 Zuidvogels 1 - Leerdam Sp.’55 1 Arne Heneweer wist het schot te keren. In de 10e 14:30 Nieuwland 1 - CSW 1 minuut kwam De Meern op voorsprong na een 14:30 ARC -Eemdijk 1 mooie dieptepass van Martijn Ruitenburg op Jesse 14:30 LRC 1 - SVL Verheul en Koen Hoveling; de laatste wist de bal 14:30 Roda 46 1 - 1 beheerst onder de doelman in het lege doel te 14:30 Almkerk 1 - Breukelen 1 schuiven. Een lekker begin voor zaterdag 1. 15:00 VVZ ’49 1 - De Meern 1

14. Breukelen 1 1 0 -4 kwamen er nog twee mogelijkheden voor De

Meern, waarbij Koen Hoveling en Robin De Meern – Roda’46 2 - 1 ( 1 - 1 ) Capiteijns net te laat waren om gevaarlijk te zijn. In de verdere loop van de 1e helft kwam Roda’46 Na een teleurstellend bekeravontuur waarin alle beter in haar spel. Een prachtige vrije trap van wedstrijden werden verloren, was op zaterdag 7 Kay de Lange werd met een mooie reflex door september het eerste competitietreffen, een Martijn tot corner verwerkt. In de 38e minuut thuiswedstrijd tegen Roda’46 uit Leusden. Dan is werd met een mooie diepte pass spits Albayrak het natuurlijk zaak om een goede pot voetbal te weggestuurd, die de bal op de paal schoot. De bal spelen om zo het vertrouwen in een goede kon niet goed worden weggewerkt en via de competitiestart te verkrijgen. Jorrit Tromp en andere paal ging de bal uiteindelijk via het Denny Berkouwer waren weer terug van blessures lichaam van Jorrit Tromp toch in het doel. en mochten in de basis starten. Ook Wim Inmiddels kreeg Wim Wakelkamp weer last van Wakelkamp was fit genoeg om te beginnen. Stef zijn blessure en kwam Dennis Boeijen hem Vermeulen is inmiddels aan zijn gebroken neus vervangen. geopereerd, die hij opliep in de bekerwedstrijd

V.V. De Meern - 11 - WedstrijdKrant Na de thee kwam Roda’46 als een raket uit de Wim Wakelkamp. Wisselspelers: Dennis Boeijen, kleedkamer en werd De Meern teruggedrongen. Max Versteeg, Tom Gentenaar, Sjors Smeulders. Aanvaller Sharlo Galmo kwam twee keer oog in oog met onze goalie Martijn Smorenburg te staan. Martijn hield zijn hoofd koel en wist beide keren een doelpunt voor Roda’46 te voorkomen. De Meern had zeker 20 minuten nodig om zich aan de druk van de tegenstander te ontworstelen. Het spel was van beide kanten niet geweldig, maar het was wel spannend en er werd door de mannen van Rob Zomer keihard gewerkt. Dennis Boeijen kon met zijn snelheid een paar keer vanaf rechts goed doorkomen, maar zijn voorzetten kwamen net niet goed aan. Voor de laatste 15 minuten werden Koen Hoveling en Robin Capiteijns vervangen door Max Versteeg en Tom Gentenaar. De inbreng van Max Versteeg bleek vijf minuten De wedstrijd van vandaag voor tijd een gouden wissel te zijn. Uit een Zaterdagmiddag om 15.00 uur spelen we uit in dieptepass wist hij handig van zijn verdediger weg Soest tegen VVZ . Deze ploeg heeft de eerste te draaien en beheerst langs de uitgekomen wedstrijd uit bij SVL met 0-1 gewonnen en kent doelman de 2-1 binnen te schieten. De laatste een brede selectie van goede spelers. Het zal na de minuten probeerde Roda nog de gelijkmaker te prima prestatie tegen Roda’46 voor zaterdag 1 een forceren, maar de verdediging hield goed stand en hele klus worden om tegen VVZ punten te was de eerste belangrijke thuisoverwinning een pakken. De wedstrijd wordt gespeeld op het feit. Bravo mannen! Sportpark Zonnegloren aan de Eemweg 2A in Soest. Opstelling Martijn Smorenburg, Mark Poorthuis, Sander van Veel succes! der Woude, Jorrit Tromp, Denny Berkouwer, Jesse Verheul, Robin Capiteijns, Martijn Lex van der Woude Ruitenburg, Koen Hoveling, Jerryl Smeenk,

Zondag afdeling

Programma Stand zondag 1 (1e klasse A) 14:00 OFC 1 - De Meern 1 1. De Meern 1 1 3 +3

14:00 Zeeburgia 1 - Uitgeest 1

V.V. De Meern - 13 - WedstrijdKrant Zondag afdeling (vervolg)

Zondag 2 wint met 5-0 van JOS ingevallen Soufian Laarey de 3-0 te maken. De Op het hoogste podium acteren is nieuw voor het drie punten leken in de tas want alle weerstand bij tweede team van de zondag. In twee jaar Jos leek gebroken. Beschikte De Meern over een gepromoveerd vanuit de 2e klasse! sterke bank, bij JOS moesten opgetrommelde A- Iedereen was erg benieuwd hoe de verhoudingen junioren de gaten zien te dichten. zouden liggen. De eerste tegenstander was JOS Soufian leek de smaak te pakken want 10 minuten Watergraafsmeer uit Amsterdam. Ook een jong voor tijd bracht hij Munzur Karadag in positie om team, maar de leeftijd van de Merenezen lag nog de voorsprong te vergroten naar 4-0. Het feest net iets lager. De oudste speler was Bastin Verweij leek toen wel voorbij maar trainer Ilji van der die voor de verdediging van waarde zou blijken. Horst bleef de spelers aanmoedigen om druk te Rust en weinig balverlies zou het devies zijn voor blijven zetten. Samir Jabbar slaagde hierin en de eerste helft. En dat lukte. Het doelpunten legde de veroverde bal keurig in het net: 5-0. maken bleef echter uit en dat bracht toch wel Glenn had zelfs nog kans op de 6-0, maar weer onzekerheid. Tot de veertigste minuut blesseerde zich wat onfortuinlijk. Voor alle waarin Mitchel Schuur met een slim balletje zekerheid haalde de trainer hem naar de kant.

Mohammed el Bakassi in stelling bracht. Deze liet In blessuretijd moest keeper Twan Verweij als de gelegenheid niet onbenut en maakte hiermee invaller de spitspositie van Glenn overnemen en een historische treffer! zorgde zowaar nog voor veel onrust. Maar doelpunten vielen er niet meer en omdat Taner Het ijs bleek gebroken want in de tweede helft Memili zijn goal schoonhield, bleef het bij 5-0. werd er beter gecombineerd en na tien minuten Een prestatie van het team en loon naar werken zette Rick Hauwert Glenn Hemmers vrij voor de voor de trainers Ilji en Peter Hemmers. goal: 2-0. Even later mistte Glenn de 3-0 in kansrijke positie maar verzorgde vervolgens met Cees Verweij een pass een mooie gelegenheid voor de

Jong De Meern

Beloftencompetitie weer van start samengesteld uit spelers vanuit de zaterdag en Dinsdag 17 september start de beloftencompetitie zondag selectie, A1 en B1 junioren. van Midden Nederland voor Jong De Meern. De eerste wedstrijd spelen we om 20.00 uur thuis, Afgelopen seizoen, was de organisatie nog in kom kijken en aanschouw het vele talent wat handen van FC Utrech, echter dit seizoen heeft binnen onze vereniging aanwezig is. v.v. De Meern de organisatie opzich genomen. De Meern, winnaar van de competitie afgelopen Programma dinsdag 17 september seizoen, start de eerste wedstrijd thuis tegen Jong Jong IJsselmeervogels - Jong ARC GVVV. Andere deelnemers van de competitie zijn Jong sv Huizen - Jong VV Bennekom ARC, Bennekom, DOVO, Huizen, Elinkwijk en Jong De Meern - Jong GVVV IJsselmeervogels. Al met al een zware opgave om Jong Elinkwijk - Jong DOVO het huzarenstukje van vorig seizoen te evenaren. Dit jaar wordt het team van De Meern wederom Aanvang 20.00 uur

10. Nicolaas Boys VR1 1 0 -3

11. De Meern VR1 1 0 -8 Tilana in actie (foto: Peter Dekker)

De Meern MC1 -Maarssen MC1 (beker) 3-2 Na de rust begonnen de meiden waar ze mee Na het toernooi van 25 augustus jl. bij SV geëindigd waren, goed overspel en gedreven om Kadoelen, waar ze een mooie tweede plaats toch de drie punten te pakken. De meiden van hebben behaald en de dik gewonnen Maarssen werden moe en kregen van onze meiden oefenwedstrijd tegen Delta Sport’s 95 MC1 geen kansen meer. De eerste kans voor onze vandaag de eerste officiële wedstrijd van het meiden kwam van Nina L., maar die werd door de seizoen voor de meiden van de MC1. keepster gehouden. Vervolgens zagen we een mooi schot van Chloë net over gaan. Ook de twee De meiden begonnen fel aan de wedstrijd, maar corners, zoals altijd goed genomen door Chloë, Maarssen ook. De eerste goede kans kwam echter werden niet benut. Britt schoot over en het schot al snel voor Tilana, die in het doelgebied de bal van Charlotte werd door de keepster gehouden. achter de doellijn schoot. Helaas werd dit Zou het dan toch een punt worden? Toen kreeg doelpunt afgekeurd omdat de scheidrechter een Nina L. de kans om een voorsprong te creëren. Zij overtreding had gezien. De aandacht verslapte en schoof vanaf haar positie goed in en schoot vanaf dit werd door de tegenstander goed benut. Onze een meter of 20 hard richting het doel. Helaas verdediging werd uitgespeeld en de 0-1 was een ging de bal maar net over. Uiteindelijk was het feit. Dit hadden de meiden even nodig om zich Tilana, die de 3-2 maakte. De tegenstandsters weer volledig geconcentreerd op het spel te kregen een paar minuten voor tijd nog een corner, richten. maar deze werd weggekopt door Michelle.

We kregen veel kansen met o.a. een mooi Meiden, jullie heb goed voetbal en een spannende afstandsschot van Charlotte, een schot over van wedstrijd laten zien. Volgende week de eerste Leia, schot op de keepster van Chloë en net voor wedstrijd in de Hoofdklasse tegen Reiger Boys het doel langs van Tanisha. Gezegd moet worden MC1. Blijf strijden voor elk doelpunt en blijf dat keepster van Maarssen een hele goede is. behoedzaam voor elk tegendoelpunt, dan gaan we Hoewel wij de meesten kransen kregen, lukte het mooie wedstrijden met jullie beleven. de tegenstandsters wederom een kans van hun zijde te benutten. Nienke bleef bij haar redding Saskia Kinnegin-van Kessel steken in de grond en maakte een ongelukkige duik; 0-2. Dat was wel een domper, maar de Meernse meiden bleven voetballen en dat werd uiteindelijk beloond. Eerst zagen we wel een aantal onbenutte kansen, maar Tilana wist dan toch de 1-2 te maken. Charlotte kreeg de kans om voor rust de gelijkspel te maken, maar haar schot op doel kwam op de lat terecht. Door een fraaie assist van Britt werd de gelijkmaker gemaakt door Tilana. Ruststand 2-2.

V.V. De Meern - 17 - WedstrijdKrant Topscorers senioren

Naam Team Erbij Totaal Naam Team Erbij Totaal Koen Hoveling za 1 1 1 Jordy Zuidam zo 1 1 1 Max Versteeg za 1 1 1 Mo el Bakassi zo 2 1 1 Bob Goselink za 2 1 1 Glenn Hemmers zo 2 1 1 Erwin van der Klis zo 1 1 1 Soufyan Laarey zo 2 1 1 Danny ter Hoeve zo 1 1 1 Munzur Karadag zo 2 1 1 Sjoerd Vlasman zo 1 1 1 Sabir Khodabaks zo 2 1 1

FC Utrecht kaartjes

Korting bekerwedstrijd tegen FC Den Bosch FC Utrecht stelt alle clubs aangesloten bij de RAC Bekerwedstrijd (Regionale Amateur Clubs) Talentontwikkeling FC Utrecht – FC Den Bosch, Midden-Nederland in de gelegenheid om voor woensdag 25 september hun leden tegen gereduceerd tarief kaartjes te kopen voor een bekerwedstrijd in stadion aanvang 20.00 uur Galgenwaard. Hierbij is sprake van een win-win situatie waarbij zowel de verenigingen als FC Utrecht profijt hebben. Van het bedrag van elke verkochte kaart is namelijk € 1,00 bestemd voor de vereniging.

De prijs van de kaarten bedraagt: zowel jeugd als volwassenen € 7,50. De actie loopt tot en met donderdag 19 september.

Kaartjes kunnen via www.fcutrecht.nl/rac besteld en betaald worden (alleen mogelijk via iDeal). Als de bestelling geslaagd is, ontvangt de besteller op het opgegeven e-mailadres een bevestiging. De kaarten worden per post door FC Utrecht opgestuurd naar het door jou opgegeven adres.