V.V. De Meern - weekeinde 3/4 november 2018

Van de redactie Niet geheel onverwacht ging de wedstrijd van zondag 1 tegen sva Papendorp niet door. Door een belasting- schuld hangt Papendorp al een tijd een faillissement boven het hoofd. Maar de reden dat de wedstrijd niet doorging is dat Papendorp geen team meer op de been kan brengen. Jammer, want we hadden de derby graag gespeeld. Enerzijds omdat we een overwinning wel kun- nen gebruiken, anderzijds had onze penningmeester ook graag de recette van de entreeheffing bijgeschreven. Er werd tussendoor voor de beker met 2-1 van Veenen- Fietslicht aan! daal gewonnen. Weliswaar een bescheiden zege, maar Veel fietsers hebben geen goede fietsverlichting. hopelijk geeft het net dat beetje vertrouwen om in de Ze zijn daardoor slecht zichtbaar voor andere competitie ook punten te gaan pakken. We gaan het verkeersdeelnemers en stellen de veiligheid van zondag zien als we bij Leonidas spelen. zichzelf en anderen in de waagschaal. Een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje. Bij deze een dringen- de oproep aan fietsers om te zorgen dat hun fietsver- lichting het goed doet. Ouders van jeugdleden doen er ook goed aan hier op toe te zien bij hun kinderen. Veiligheid gaat tenslotte boven alles

Zaterdag 1 deed goede zaken door met 2-1 van IJFC te winnen. De Meern en IJFC waren aan elkaar gewaagd. Het was daardoor een open wedstrijd waarin De Meern aan het langste eind trok. Deze week uit naar Loosdrecht.

Veel leesplezier met deze WedstrijdKrant Redactie: [email protected] Jeugdafdeling Programma Stand JO17-1 (4e divisie B) 14:30 De Meern JO19-1 - Vriendenschaar JO19-1 1. De Meern JO17-1 5 11 +13 15:00 Elinkwijk JO17-1 - De Meern JO17-1 2. DVS’33 Ermelo JO17-1 5 9 +8 13:45 Always Forward JO16-1 - De Meern JO16-1 3. Houten JO17-1 5 9 +6 12:15 De Meern JO15-1 - Capelle JO15-1 4. asv Dronten JO17-1 5 9 +3 16:15 Zeeburgia JO14-1 - De Meern JO14-1 5. Sparta Nijkerk JO17-1 5 9 -1 11:00 Fortius JO13-1 - De Meern JO13-1 6. Soest SO JO17-1 5 8 +2 11:35 De Meern MO13-0 - Jonathan JO13-3 7. WSV JO17-1 5 8 0 13:00 De Meern JO12-0 - DEM JO12-0 8. GVVV JO17-1 5 7 +1 09:50 De Meern JO11-1 - Nieuw West United JO11-1 9. Maarssen JO17-1 5 6 -4 11:10 De Meern MO11-0 - Lopik JO11-1 10. Buitenboys sc. JO17-1 5 6 -11 11:30 Pancratius JO10-1 - De Meern JO10-1 11. WV-HEDW JO17-2 (zat) 5 3 -7 09:45 DESTO JO9-1 - De Meern JO9-1 12. Elinkwijk JO17-1 5 0 -10 09:35 De Meern JO8-1 - Aalsmeer JO8-1 14:20 De Meern MO19-1 - Candia ‘66 MO19-1 De Meern JO17-1 - DVS’33 Ermelo JO17-1 12:00 Huizen MO17-1 - De Meern MO17-1 De JO17 begon sterk aan de wedstrijd en had binnen 16:30 De Meern MO15-1 - VVIJ MO15-1 1 minuut de kans om de voorsprong te pakken, deze kans was helaas niet aan Badr besteed. Na 10 minuten bouwt DVS’33 op en weet het de bal vrij te spelen in Stand JO19-1 (4e divisie B) het midden en vervolgens naar de geheel vrij staande 1. Nieuwland ASC JO19-1 5 12 +5 linksback te spelen. Deze had een geweldige steekpass 2. Houten JO19-1 5 10 +6 in huis op de linkerspits die de bal goed laag voorgaf 3. De Meern JO19-1 4 9 +6 en de rechter spits hem vervolgens simpel intikte. 4. VVOG JO19-1 5 9 +4 DVS’33 scoorde uit de eerste kans die het kreeg direct 5. Jonathan JO19-1 5 9 -3 de goal en we kwamen voor het eerst in de competitie 6. Sparta Nijkerk JO19-1 5 8 +3 op een 0-1 achterstand. Na de 0-1 probeert de JO17 de 7. Spakenburg JO19-1 5 7 +4 draad op te pakken zonder dat het echt gevaarlijk wordt 8. Waterwijk asc JO19-1 5 7 +1 en veel kansen weggeeft. Tot het moment dat DVS’33 9. Sportlust ‘46 JO19-1 5 6 +1 een corner krijgt vanaf de linkerkant waarbij ze kop- 10. Vriendenschaar JO19-1 5 4 -2 sterke jongens meesturen en makkelijk bij de 2e paal 11. Hooglanderveen JO19-1 5 1 -18 de 0-2 inkoppen.We staan binnen 25 minuten verdient 12. Victoria JO19-1 4 0 -7 met 0-2 achter. Na deze goal gaat de JO17 in de eerste helft nog op zoek naar de aansluitingstreffer en laat Jonathan JO19-1 - De Meern JO19-1 het soms enorme gaten vallen in de restverdediging, Uit tegen koploper Jonathan. In een bewogen wedstrijd waardoor DVS’33 een aantal kansen krijgt de score uit wist De Meern veel kansen te creëren. Ruststand 0-1, te breiden. Maar dit was gelukkig niet aan de gasten echter hadden er veel meer kansen benut kunnen uit Ermelo besteed. Voor het begin van de tweede worden door De Meern. De tweede helft waren we helft is te zien dat de JO17 met Eskil en Daan in plaats scherper en werd er veel gescoord. Eindstand 0-5 van Rodrigo en Naoufi de tweede helft begint. Al snel voor De Meern, een schitterende overwinning. wordt ook duidelijk dat de JO17 hoger druk gaat zetten en meer in de duels wil gaan spelen. Dit leidt ertoe dat DVS’33 de lange moet gaan spelen en er veel- vuldig tweede bal situaties ontstaan. Eskil die in samen- werking met Jaap en Metehan veel van deze ballen wint, zorgt voor een kanteling in de wedstrijd. Hij verovert rondom de middenlijn de bal en bedient de in de diepte bewegende Karel. Karel ziet dat de keeper uitkomt en lobt de bal over de keeper heen, 1-2! Na de 1-2 gooit de JO17 er nog een schepje bovenop en krijgt het door middel van goed doorzetten op links van Esref een penalty mee. Invaller Chahid die de bal opeist schiet de bal fijn in de hoek en de JO17 komt knap terug op 2-2. Na de 2-2 ontstaat er op het gebied van verzorgd voetbal een verschrikkelijk slechte wedstrijd, het komt neer op blinde ballen vooruit en hopen dat die goed vallen. Maar dat gebeurt niet, eindstand 2-2.

V.V. De Meern - 3 - WedstrijdKrant Jeugdafdeling (vervolg) Stand JO15-1 (3e divisie C) Stand JO13-1 (2e divisie A) 1. TOGB JO15-1 4 12 +18 1. Fortuna Wormerveer JO13-1 5 12 +16 2. XerxesDZB JO15-1 5 12 +8 2. Koninklijke HFC JO13-1 5 12 +1 3. Westlandia JO15-1 5 10 +10 3. Ajax AFC JO13-2 3 9 +7 4. Barendrecht JO15-1 5 8 +3 4. Hollandia JO13-1 4 9 +10 5. VELO JO15-1 5 6 -4 5. BFC JO13-1 4 9 +7 6. HVV JO15-1 4 5 -1 6. Fortius asv. JO13-1 4 9 +6 7. Excelsior M. JO15-1 5 5 -4 7. AFC 34 JO13-1 5 9 +6 8. De Meern JO15-1 5 5 -5 8. SML JO13-1 5 6 -3 9. HBS JO15-1 4 4 -5 9. FC A’dam JO13-1 4 3 -6 10. Voorschoten`97 JO15-1 4 4 -6 10. De Meern JO13-1 5 3 -9 11. Capelle JO15-1 5 4 -9 11. Foresters (de) JO13-1 5 0 -15 12. ARC JO15-1 5 3 -5 12. Roda ‘46 JO13-1 5 0 -20

HVV JO15-1 - De Meern JO15-1 De Meern JO13-1 - Kon. HFC JO13-1 Vandaag uit naar een van de van de oudste voetbal- Vandaag spelen we thuis tegen Koninklijke HFC, clubs van het land: Koninklijke HVV. Voor het eerst de (gedeelde) nummer 2 van de competitie. Omdat de was de wedstrijd in Den Haag ook voor de thuisblij- scheidsrechter te laat is, beginnen we 20 minuten later vers live te volgen via de livestream. HVV, net als De dan gepland. Over de eerste 50 minuten van de wed- Meern tot op heden middenmoter in de , strijd kunnen we kort zijn: De Meern speelt niet tegen kwam feller uit de startblokken. Tot echt grote kansen HFC, maar tegen zichzelf. Te veel balverlies, te laag kwamen ze echter net als De Meern niet. En daar waar tempo, niet fel genoeg. In de rust is de achterstand ze gevaarlijk voor het doel kwamen trad onze keeper nog te overzien (0-1), maar al in de eerste minuut van vandaag goed op. Met nul-nul gingen de mannen de de tweede helft wordt het 0-2, tien minuten later 0-3. rust in. De tweede helft startte De Meern goed. Door een paar mooie reddingen van Flint wordt de Kleine mogelijkheden deden zich wel voor, maar tot achterstand niet groter. Pas in de laatste 10 minuten echt uitgespeelde kansen kwam De Meern ook in de gaat De Meern echt voetballen. We spelen feller, onder- tweede helft niet. Aangezien HVV ook niet in staat scheppen vaker de bal en in de 53e minuut scoort Jari, bleek echt gevaarlijk te worden eindigde de wedstrijd 1-3. We zetten meer druk naar voren, HFC wordt in nul-nul. Een gerechtvaardigde uitslag, gezien het slordiger en invaller Jurriaan (O12-1) scoort, 2-3. vertoonde spel van beide teams. Voetballend was Verder dan dit komen we vandaag niet. Door deze het vandaag niet goed genoeg. Wel wederom de nul. overwinning (en de afgelasting van de wedstrijd AFC Volgende week thuis tegen Capelle gewoon weer Ajax-Hollandia) staat HFC nu bovenaan. Maar als de nul en dan zelf wel met beter veldspel tot scoren De Meern in de returnwedstrijd de hele wedstrijd komen. speelt zoals de laatste 10 minuten vandaag, wordt dat een spannende wedstrijd.

Spelregel van de week

Roepen Velen denken dat het roepen van aanwijzingen, zoals PS. De spelregel van de week is na te lezen op “los”, “laat gaan” of “voor mij”, naar medespelers niet de website onder Clubinfo > Scheidsrechters > mag of alleen door de keeper mag. De spelregels Spelregel van zeggen echter niets over roepen en in principe mogen de week. spelers allerlei zaken roepen (mits die uiteraard niet beledigend, kwetsend, grof of anderszins onfatsoenlijk zijn). Het is echter niet toegestaan daarbij tegenstan- ders te misleiden. Indien er volgens de scheidsrechter sprake is van misleiding dan moet het roepen bestraft worden met een indirecte vrije trap en gele kaart wegens onsportief gedrag

André Bakker

V.V. De Meern - 5 - WedstrijdKrant Jeugdafdeling (vervolg) De Meern JO9-1 - AVV Swift JO9-1 (7-5) Zoals jullie mogelijk al weten worden bij onze com- petitie geen uitslagen en standen weergegeven dit omdat volgens de KNVB alle competities onder de 11 geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spel- plezier en de individuele ontwikkeling. Dus is het lastig om te toetsen wat voor tegenstander we gaan treffen. Wat we wel wisten is dat Swift was uitgescha- keld in de beker door het sterke Zeeburgia en ook dat Stand MO17-1 (4e divisie Oost) het onze goed spelende buurman PVCV eerder dit 1. ST Eindhoven AV / RPC MO17-1 5 15 +12 seizoen op een nederlaag had getrakteerd. 2. Eldenia MO17-1 5 10 +9 Onze oranje hemden gingen goed van start door in de 3. De Meern MO17-1 5 10 +3 eerste seconden van de wedstrijd direct een doelpoging 4. OJC ROSMALEN MO17-1 5 8 +1 te creeren maar helaas stak een verdediger van Swift 5. Harkemase Boys MO17-1 5 7 +2 daar een stokje voor. In de 8ste minuut van de wedstrijd 6. Woezik MO17-1 5 6 +5 werd ons aanvalspel beloont met een mooi doelpunt 7. ST Hapert/EFC MO17-1 5 5 -7 van afstand van Nordin. Kort daarop volgt de 2-0 van 8. DZC ‘68 MO17-1 5 4 -6 Nordin dit omdat de keeper van Swift de bal verkeerd 9. HHC Hardenberg MO17-1 5 3 -6 inschat en net de doellijn passeert. Swift sloeg echter 10. Huizen MO17-1 5 1 -13 terug 2-1, nadat het zich in de beginfase toch enigszins had laten overrompelen. Toch liet De Meern zich niet VV de Meern maakt einde aan 16 maanden uit het veld slaan en kwam de 3-1 op het scorebord ongeslagen reeks OJC Rosmalen MO17-1 door een mooie intrap van Justin. Door een fraaie rush (verslag van OJC Rosmalen) Op een prachtig hoofdveld van Talha word het zelfs 4-1, ook was het Talha die was het de thuisploeg vv de Meern die voor het eerste werkelijk met een wereldgoal de 5-1 scoorde (een gevaar zorgde. Een schuiver die rakelings langs het doel mooie lob van Nordin die vervolgens met een geplaatst van OJC schoof, zette direct de toon voor een levendige schot werd afgemaakt). Talha scoort van afstand ook wedstrijd. Na deze eerste speldenprik van vv de Meern nog eens de 6-1 waardoor een gecompleteerde hattrick zette OJC de wedstrijd naar haar hand en was het dui- een feit is. Swift herpakt zich en met een ware kopbal delijk de betere en gevaarlijkere ploeg. Een mooi en brengen ze de stand terug tot 6-2. Een paar minuten geplaatst schot zette OJC dan ook na kwartiertje voet- later is het Lyam die vanuit de rebound prachtig van ballen meer dan verdiend op voorsprong. OJC Rosmalen afstand de bal in de hoek van het doel kronkelt. Met vergat de winst al vroeg veilig te stellen en bracht zich- de start van de 2e helft konden we concluderen dat de zelf onnodig in moeilijkheden door een hoekschop wedstrijd gespeeld was. Echter was Swift vastberaden cadeau te geven na één van de spaarzame aanvallen van om nog iets aan de achterstand te doen. Dit lukte hun de thuisploeg. Geheel tegen de verhouding wist vv de aardig want ze wisten nog goed terug te komen tot 7-5 Meern hieruit te scoren en trok het de stand gelijk. Na wat tevens de einduitslag was. Ik wil de jongens en de rust veranderde er weinig aan het spelbeeld en was het trainers complimenteren met het goede spel door goed OJC Rosmalen dat aanviel en vv de Meern dat fel verde- te trainen, inzet en plezier. We zien dat we dit seizoen digde. Toch was het vv de Meern dat geheel onterecht ook tegen Amterdamse tegenstanders goed partij op voorsprong wist te komen door een (te) gemakkelijk kunnen bieden en dat is zeker op het conto van onze gegeven penalty: 2-1. OJC begon steeds meer tegen de trainers en hun begeleiders te schrijven. Volgende klok en vooral zichzelf te voetballen. OJC zocht steeds week gaan we op bezoek bij Desto hopelijk krijgen minder de oplossing in het combinatievoetbal en het we weer zo’n mooie pot voetbal voorgeschoteld. vinden van de ruimtes aan de buitenkant waardoor de Chapeau.... factor geluk steeds meer ging opspelen. En dat geluk leek OJC goed gezind. Na een handsbal werd de bal door de centrale middenvelder van OJC handig meege- nomen en vervolgens van ruim zestien meter prachtig binnengeschoten. Met nog ruim tien minuten op de klok leken de drie punten alsnog binnen handbereik voor OJC. Toch was het vv de Meern dat uiteindelijk de volle winst wist te pakken. De Meern zocht de counter en de duidelijk in buitenspel positie gestarte, snelle linkerspits werd aangespeeld. Terwijl de gehele verdedi- ging van OJC wachtte op het fluitsignaal van de scheids haalde de spits van de thuisploeg de trekker over voor de onverdiende winst: 3-2.

V.V. De Meern - 7 - WedstrijdKrant Zaterdag afdeling

Programma mooi najaarsweer en er was veel publiek afgekomen 14:30 Loosdrecht 1 - De Meern 1 op deze wedstrijd, ook uit IJsselstein. IJFC liet er na 12:00 Benschop 2 - De Meern 2 het fluitsignaal van scheidsrechter Tim de Gast geen 11:45 De Meern 3 - DVVA 4 gras over groeien en zette De Meern direct onder 14:20 De Meern 4 - EDO (U) 3 druk. Dat resulteerde in de eerste 10 minuten in twee 12:00 DHSC 4 - De Meern 5 grote kansen voor IJFC, die dankzij goed keeperswerk 13:40 De Meern 6 - VSC 7 van onze keeper Martijn Smorenburg, onschadelijk 14:00 DHSC 10 - De Meern 7 werden gemaakt. Na de stormachtige openingsfase, 15:20 De Meern 8 - VSC 5 kreeg De Meern meer vat op het spel. De IJFC-aanval- 13:25 De Meern 9 - EDO (U) 7 lers werden door de De Meern verdedigers aan banden 14:30 Brederodes 6 - De Meern 10 gelegd. En na 20 minuten kwam De Meern zelfs op 11:30 DOVO VR1 - De Meern VR1 voorsprong. De op de linkervleugel opgekomen Bart 16:15 De Meern VR2 - Cabauw VR1 Scholts gaf een goede voorzet, waar de IJFC-goalie niet bij kon komen, maar Tim Bijl wel. Hij tikte de bal Programma zaterdag 1 poule in de lucht met binnenkant rechts fraai binnen (1-0). 14:30 Veensche Boys 1 - BFC 1 Daarna waren er over en weer kansen, die niet benut 14:30 Benschop 1 - Waterwijk asc 1 werden. Vlak voor rust kwam De Meern goed weg, 14:30 Loosdrecht 1 - De Meern 1 toen lat en paal een tegentreffer in de weg stonden. 14:30 JSV 1 - De Bilt 1 Bij rust waren de aanwezige “Apenluiers” inmiddels 14:30 IJFC 1 - Almere 1 wel wat stiller geworden. 15:00 Delta Sports ‘95 1 - TOV 1 15:15 Odysseus ‘91 1 - Lopik 1 Na rust ging IJFC direct weer op zoek naar de gelijk- maker en dat lukte in de 55e minuut toen een diepe, Stand zaterdag 1 (2e klasse B) bij de tweede paal wegdraaiende voorzet, door een 1. Delta Sports ‘95 1 6 16 +15 IJFC’er binnengeschoten kon worden (1-1). 2. Veensche Boys 1 6 14 +8 De Meern liet dit niet op zich zitten en tien minuten 3. De Bilt 1 6 13 +11 na de gelijkmaker zette Bart Scholts de Meern weer 4. De Meern 1 6 11 +3 op voorsprong (2-1). Hij rondde een diepe actie, na 5. Loosdrecht 1 6 10 0 balverlies van IJFC op het middenveld, fraai af met 6. IJFC 1 5 9 0 een schuiver in de korte hoek langs de uitkomende 7. Lopik 1 5 8 +1 keeper. In de 85e minuut had Tom Gentenaar nog een 8. BFC 1 6 7 -6 goede kans op de bevrijdende 3-1, maar tikte de bal 9. JSV 1 6 6 -1 net naast. Daardoor bleef het tot het eindsignaal nog 10. Benschop 1 6 6 -4 behoorlijk spannend. Maar IJFC was niet bij machte 11. Waterwijk asc 1 6 6 -5 om het De Meern nog echt moeilijk te maken, 12. Almere 1 6 4 -7 waardoor de meest fortuinlijke ploeg van deze 13. Odysseus ‘91 1 6 4 -8 middag drie punten op haar saldo kon bijschrijven. 14. TOV 1 6 3 -7 Opstelling: De Meern wint streekderby van IJFC (2-1) Martijn Smorenburg, Trevor Mulders, Ricky Hauwert, Bij IJFC leek men er blijkens de voorbeschouwing op Roel van Wiggen, Pieter de Wit, Remco de Smit, Indy van deze streekderby behoorlijk op gebrand een goed de Poll, Tim Bijl (85e Jordy Martens), Tom Gentenaar, resultaat te behalen tegen De Meern. Maar met al het Bart Scholts (75e Tim de Graauw), Jesse Schuin fake-news van tegenwoordig weet je het maar nooit (88e Sjors Smeulders) uit welke hoek deze berichten kwamen…. Al met al Wissels: Jordy Martens, Tim de Graauw, Sjors Smeul- een leuke aanloop naar deze wedstrijd. Het was nog ders, Kevin Memel

© KNVB/Media

V.V. De Meern - 9 - WedstrijdKrant Column

Voetbal De laatste wedstrijd gaat tegen Catawba uit North Eigenlijk is het best een beetje raar dat je met het vlieg- Carolina. Het dameselftal van Carson Newman speelt tuig 6000 kilometer aflegt om een voetbalwedstrijd te ook tegen Catawba, maar anderhalf uur eerder. Je hebt gaan bekijken. Daar deed ik vroeger een jaar over, dus twee wedstrijden voor de prijs van 1. Ik heb me over 6000 kilometer. Maar voor dat aantal kilometers niet verveeld. Het voetbal is snel, opportunistisch en had ik toentertijd wel drie competities gezien. Nu dus technisch verzorgd. Ik lepel deze termen zomaar uit voor 1 wedstrijd! Hoe zit het. de hoge hoed. Maar het was ook zo, hoorde ik later. Er is een organisatie in Nederland die het mogelijk In de rust van de eerste wedstrijd mogen de ouders maakt voor jonge sporters om een stage te lopen in het veld op voor een fotomoment met hun kroost. Amerika. Er zijn twee voorwaarden: je moet een beetje Een finest hour, kun je wel zeggen. Het levert fraaie kunnen voetballen en je moet je best doen op school. beelden op. Er worden presentjes uitgedeeld en En zo geschiedde; onze jongste gaf zich op en doorliep namen genoemd. Erg leuk. Vooral dat Furwaay! de hele selectie en bingo! Hij mocht een jaar naar Dat klinkt altijd lekker. Amerika. Maar als dat eenmaal zover is, verandert er Maar waarom vertel ik dat nu allemaal. Ik doe dat voor een hele boel. Je moet er nameljk ook gaan wonen. 1 keer omdat ik het zo ontzettend verbazend leuk vind! En je moet maar zien of dat allemaal wel klikt met je Je hebt als voetballer een droom in je kop. Bij Ajax voet- nieuwe team-genoten: Duitsers, Zweden, Amerikanen, ballen, prof worden, voor het hoogste elfal van je club Engelsen. Enfin, om kort te gaan; het klikte. geselecteerd worden of gewoon die laatste winnende De nieuwe club heet Carson Newman. En de club goal maken. Je hebt altijd wel een ambitie. Maar als je speelt haar thuiswedstrijden in Jefferson, Tennessee. het geluk hebt gehad om in Amerika te mogen voetbal- Nu is het aardige dat elke wedstrijd wordt uitgezonden, len, ben je echt een bofkont. Dat vergeet je namelijk dus pa heeft geen wedstrijd hoeven missen. Maar.. het nooit meer. En als je dan als vader ook uitgenodigd tijdsverschil is wel 6 uur, dus kijk niet gek op als er wordt... Daar heb je graag 12.000 kilometer voor over. om twee uur ‘s nachts nog licht brandde in huize Uh, het was toch 6000? Nee, 12.000. Want vader wil Verweij. Ik zeg: brandde, want de competitie zit er ook weer terug: 15 november speelt de Meern tegen bijna op. En voor de laatste thuiswedstrijd worden DCG in Amsterdam. Die wedstrijd wil ik ook graag ouders uitgenodigd. Daar zit ik dus, in Tennessee. zien. Cees Verweij Zondag afdeling

Programma Stand zondag 1 ( B) 13:00 Leonidas - De Meern 1. Gemert 9 21 +25 11:30 Ankaraspor 2 - De Meern 2 2. Unitas 9 21 +14 11:00 VSC 2 - De Meern 3 3. Baronie 9 20 +18 12:00 De Meern 4 - Vreeswijk 5 4. Groene Ster 9 20 +15 12:00 BFC VR1 - De Meern VR1 5. Halsteren 9 20 +11 6. Nuenen 9 17 +8 Programma zondag 1 poule 7. SV Meerssen 8 11 +8 13:00 Leonidas - De Meern 8. 9 11 +2 14:00 VC Vlissingen - Baronie 9. IFC 9 11 -1 14:00 UDI’19/CSU - Gemert 10. UDI’19/CSU 9 11 -3 14:00 Alphense Boys - Nuenen 11. VC Vlissingen 9 10 +3 14:30 RKSV Minor - RKAVV 12. RKSV Minor 9 8 -11 14:30 Groene Ster - Unitas 13. Leonidas 9 8 -13 14:30 sva Papendorp - IFC 14. RKAVV 9 7 -7 14:30 SV Meerssen - Halsteren 15. De Meern 7 1 -18 16. sva Papendorp 8 -2 -51