Ploeg van coach Jean-Paul de Jong heeft al zes wedstrijden niet gewonnen

FC Utrecht vecht terug en dat is tenminste wat

Het duel in Almelo leek naadloos te oordeelde Willem Janssen, die gaan passen in het beeld van de gisteren in aanvallend opzicht zeer laatste weken. FC Utrecht had al dreigend was. vijf wedstrijden op een rij niet meer gewonnen. En ook nu leek de ,,Vandaag hebben we gezien hoe ploeg van coach Jean-Paul de het wel en hoe het niet moet. Jong na een krappe driehonderd Misschien was het goed dat we nu seconden alweer op weg naar zo'n beginfase hadden, zodat we er nieuw puntenverlies. straks meer bedacht op kunnen Mark van der Maarel (r) heeft precies zijn. Maar deze strijdlust, dat we het kleine gaatje bij Heracles gevonden Buren niet opgaven en bij elkaar bleven voor de gelijkmaker. terwijl er dingen misgingen - dat is VI IMAGES / PIETER STAM DE dan wel een heel positief punt." JONGE Op de tribunes werd bij de thuisclub de aandacht verlegd naar Zo'n beginfase als gisteren hoopt de anderhalf uur durende lijdensweg van de buren uit coach Jean-Paul de Jong niet meer Enschede bij Vitesse in Arnhem, te zien. ,,Dit gaat ons anders die uitmondde in rechtstreekse opbreken in de play-offs, daar degradatie. In de luwte werkte FC moeten we ons bewust van zijn. Utrecht gestaag aan een Het kost nu zoveel energie om in inhaalrace, bekroond met de de wedstrijd terug te komen, om gelijkmaker van Mark van der het initiatief te pakken en de Maarel in de 85ste minuut. doelpunten te maken. Toch is het zo dat we buiten die eerste tien De wedstrijd was niet van groot minuten een heel goede wedstrijd belang voor Heracles en FC hebben gespeeld. Het spel van de Utrecht. Maar het terugknokken invallers en de fitheid van de biedt de ploeg van trainer Jean- selectie stemmen me tevreden." Paul de Jong wel houvast voor de play-offs. FC Utrecht verstevigde Toch kent ook De Jong de harde bovendien de vijfde plek. Alleen statistiek. FC Utrecht heeft al zes een inzinking tegen VVV, in wedstrijden niet meer gewonnen. combinatie met een zege van Deze week komt VVV op bezoek in Vitesse bij Willem II, kan die Galgenwaard. Het is de laatste Mark van der Maarel: gelijkmaker. eindklassering nog verpesten. kans om met een echt goed gevoel PRO SHOTS de play-offs in te gaan. Op de tribunes van het Polman Weer geen drie punten en een Stadion werd een kleine feestje slechte beginfase tegen Heracles gevierd, toen Bryan Linssen de 3-0 aantekende namens Vitesse tegen (2-2). Het is zoeken naar houvast FC Twente. Vrijwel niemand zag voor FC Utrecht, terwijl de play-offs hoe knap in aantocht zijn. Wat het team wél met het hoofd voor de aansluitende liet zien? Het beschikt in elk geval treffer van FC Utrecht zorgde. De over veerkracht. gasten hadden het duel al onder controle gekregen en in de tweede TIM REEDIJK helft werd dat beloond in de vorm van doelpunten. Met 2-2 kreeg FC Beduusd keken de spelers van FC Utrecht misschien zelfs wel iets te Utrecht elkaar aan in het Polman weinig. Niemand had er gek van Stadion. Heracles was furieus van opgekeken als ook de 2-3 nog was start gegaan en stond na vijf gevallen. minuten al op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Brandley ,,Die veerkracht moeten we Kuwas en Jaroslav Navratil. meenemen richting de laatste wedstrijd en de play-offs",